Výzva! Česko v křivkách!

Člověku se v hlavě honí obrazy, vzpomínky a emoce. Každý má doma plakát Chat Noir nebo americkou pop hvězdu. Co takhle Česko? Co s vámi udělá, když se podíváte na obal české knihy, kterou jste četli v sedmnácti nebo se projdete kolem domu, kde jste vyrůstali? Příval emocí! Já nad naší zemí přemýšlím každý den. Ptám se, co je pro ni charakteristické a co ji charakteristické udělá. Jak se na ni budou dívat naše děti a jak ji vnímají cizinci a návštěvníci?

Jak zachytit to,

jak Češi žijí,

na co jsou hrdí

a kde mají hodnoty.

 

Kreslení miluji od první chvíle, co jsem vzala do ruky tužku. Ve chvíli, kdy vyrostete, kreativita se vám nenápadně vytrácí ze života. Jako by nebyla důležitá. Pokaždé, když navrhuji nebo jen tak čmrkám, mám pocit, jako bych dělala něco dobrého pro svoji duši a možná potěšila i ostatní. Tak jsem si řekla, musím kreslit víc. Dala jsem si gól. Každou neděli navrhnu plakát s tématikou naší země. Tím to ale nekončí. Plakáty jsou také výzvou pro naše českomoravské textařky. K plakátu vám napíšou příběh, možná vzpomínku, možná to, co pro ně zachycené Česko v křivkách znamená.

První várka plakátů se k vám dostaví už tento měsíc! Dejte nám vědět, co si myslíte a třeba vás i něco napadne! Posílejte nám nápady na creativelab@peasinheart.com a možná i vaše emoce a vzpomínky zpodobníme v křivkách.

Napsala: Romča
Zdroj obrázků: Kristýna

#ČESKOVKŘIVKÁCH

Co ty na to?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *