Nejen studentský azyl

CAFEDU

Ačkoliv mám sama studentská léta už nějaký čas za sebou, rozhodla jsem se vám věnovat tento nesobecký tip na místo, kde si můžete zalézt uprostřed noci a nerušeně se věnovat studentským povinnostem. Samozřejmě místo neslouží jen těm školou povinným, ale i těm, kteří prostě potřebují klid na své projekty.

Iva Pejsarová

Cafedu založila v roce 2008 doktorandka Iva Pejsarová se svým bratrem, který je provozním kavárny. Iva koncept propojení studijního místa a kavárny okoukala v Anglii. Tehdy takové praktické místo v Praze úplně chybělo, teda kromě Národní technické knihovny.

Plán Cafedu

Po nesnadném hledání vhodného prostoru na zrealizování sourozeneckého snu, Cafedu vzniklo vzniklo v moderních prostorách, co by kamenem dohodil od Národního muzea, čili v samém srdci Prahy.

Myšlenka Cafedu je vzájemná přirozená motivace a inspirace, která na vás okamžitě dýchne. Tady sedí skupinka podnikatelů, tumhle zase studenti řešící seminárky a pak taky různé osamocené postavy věnující se svým snům.

Cafedu

Kavárno – studovna má příjemnou otevírací dobu 7:30 – 22:00 a studovna v patře je otevřená non-stop. Je příhodně rozdělená do dvou zón. Jedna je tichá a druhá je určená k diskuzím. Součástí je tiskárna a skříňky na zamykání. Co víc si přát? Snad jen super nápady a chuť do studia. Svačinu mimo otevírací dobu kavárny si připravte s sebou do peasové plátěnky a můžete vyrazit.

prostora.architekti

Napsala: Simona
Zdroj obrázků: Cafedo, prostora.architekti, jobs.cz

#PRAHA

Co ty na to?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *