Moderní Vánoce v Manifestu

Když jsem v létě na Florenci procházela super moderním designovým otevřeným trhem s restauracemi – Manifesto, tak jsem si říkala, že to bude asi něco, co bude pravděpodobně fungovat jen během letní sezóny, stejně tak jako třeba bary na Náplavce. Seděla jsem v designovém křesle s domácí limonádou v ruce a připadala jsem si jako v New Yorku, kde jsem sice nebyla, ale tak nějak si ho představuju. Jako mraveniště lidí z celého světa. V Manifestu na mě dýchala taková ta ultra metropolitní atmosféra díky mezinárodním kuchyním a cizokrajně vypadajícímu osazenstvu jednotlivých plechových kontejnerů nahrazující klasickou restaurace.

Informace o tom, že Manifesto směle pokračuje dál, a dokonce se připravilo na vánoční čas a proměnilo své útroby ve vánoční trh mě mile překvapila! Podobné koncepty jsou populární ve světě, ale u nás ještě tolik ne, proto tato originální iniciativa neziskovky reSITE milé překvapuje.

Kromě jídla tady pořídíte i vánoční dárky a ohřát se můžete ve vytápěném iglú. Jo a pokud vás taky vytáčí, že skoro všude na trzích berou jen hotovost? Tu musíte nechat doma! Manifesto je totiž cashless!  Manifesto najdete na Florenci a na Smíchově.


Napsala: Simona
Zdroj obrázků: Prague.eu

#PRAHA

Co ty na to?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *