PIH na DDD

Nezačala jsem šifrovat nebo zadrhávat. Peas in heart (PIH) je totiž letos k vidění, čichání, ošahávání – prostě kochání na December Design Days (DDD).

DDD jsou již po třetí součástí vánočních trhů. Letos jsou kratší než loni, tak pozor, ať je nepromeškáš! Konají se ve dnech 16. – 23. prosince. Dva prosklené Koma moduly, hned vedle vánočního stromu, se promění v kouzelné budky, kde můžeš ochutnat autorskou tvorbu všemi smysly. Tak dobře, jídlo a pití je ve stáncích okolo. Tak na co že se můžeš těšit? Na český design!
Vystavovatele vybírá komise, která má jako hlavní hledisko kvalitu a originalitu prezentovaných produktů. A MY TAM ZME!

Letos zde představí své výrobky tvůrci navrhující např. módní doplňky, šperky, oblečení, porcelán či tvořící své vlastní umění.

My se tam roztáhneme 20. – 23. 12. a budete tam moct vidět všechny naše věci! A samozřejmě si je i koupit. Společně s námi tam bude Atelier Chucky zosobněný paní Tůmovou, která má v repertoáru originální obrazy, keramické sochy, mísy a keramické i dřevěné šperky. Své si tu najdou i děti – autorské pexeso, deníčky a obrázky.

V pátek 20. 12. vám k nákupu zazpívá Dušan Vitázek z MDB. V sobotu 21. 12. bude brnkat Pokáč. Více klasické dílo pak čekejte v pondělí  – Česká mše vánoční od Jakuba Jana Ryby. Jo a otvíračka je 10 – 19 hodin.

PS: Tašek s sebou netřeba, protože tam budou naše plátěnky.


Napsala: Magda
Zdroj obrázků: peas in heart

#BRNO

Co ty na to?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *